Partyverhuur & Catering

Oss

 

Espressobar huren in Oss

Koffie is een onmiskenbare trend van deze tijd. Vooral een heerlijk kopje koffie is geliefd bij velen. Steeds meer mensen waarderen de aanwezigheid van een barista die verse, smakelijke koffie bereidt. En terecht, koffie van versgemalen bonen is altijd anders dan die uit een koffiemachine. De kwaliteit is superieur en het aroma dat aan de koffie wordt toegevoegd, is ongeëvenaard. Een espressobar past bij elke gelegenheid. Of het nu is om jouw medewerkers te verwennen met een heerlijke kop koffie of om standbezoekers op een beurs te trakteren op een smaakvolle cappuccino. Wij voorzien in een professionele espressobar met een SCAE-gecertificeerde barista!

Onze apparatuur en koffie behoren tot de topkwaliteit. Dankzij onze kennis en ervaring zetten wij op elk evenement de lekkerste koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en andere koffievarianten!

Onze koffiebar is uitgerust met alle benodigdheden, zoals water en afvoer, waardoor we ter plaatse alleen elektriciteit nodig hebben. Naast de luxe Conti-espressomachine en de stijlvolle koffiebar, voorzien we koffiemolens voor versgemalen koffie, indien gewenst serviesgoed of kartonnen bekers en natuurlijk onze Costadoro-koffie met melk, suiker, koekjes en volle melk voor de cappuccino's en latte macchiato's.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Espressobar huren in regio Oss
 
 
Espressobar huren in regio Oss
Onze getrainde barista’s op jouw evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

© 2011 - 2024 Partytools Oss Onderdeel van Partytools.nl